Խնձորի մեջ առկա պեկտինը դրական ազդեցություն է թողնում աղիքա-ստամոքսային տրակտի գործունեության վրա, նպաստում է մարսողական համակարգին: Երկաթը անհրաժեշտ է անեմիայի խանխարգելման համար: Բալը պարունակում է բազմաթիվ աղաթթթուներ եւ պետին նյութեր հակաբորբոքային ազդեցություններով: Լոռամիրգը պարունակում է սպեցիֆիկ նյութ՝ տենին-բնական ծագման ամենաուժեղ հակաբիոտիկ: Գիտականորեն ապացուցված է նրա բացարձակ պաթոգեն մանրէների եւ բակտերիաների բջիջները ոչնչացնելու ունակությունը: Հապալասը հարուստ է ցինկով եւ կալցիումով, այն նույնպես պարունակում է տենին: Վարսակի փաթիլները բարենպաստ ազդեցություն ունեն ստամոքս-աղիքային համակարգի վրա: Վարսակի ալյուր վերականգնում է աղիների միկրոֆլորան, կանխարգելում է դիսբակտերիոզը եւ օգնում է փորկապությանը:
նախատեսված է 6+ ամսական երեխաների համար