Խնձորի մեջ առկա պեկտինը դրական ազդեցություն է թողնում աղիքա-ստամոքսային տրակտի գործունեության վրա, նպաստում է մարսողական համակարգին: Երկաթը անհրաժեշտ է անեմիայի խանխարգելման համար: Բալը պարունակում է բազմաթիվ աղաթթթուներ եւ պետին նյութեր հակաբորբոքային ազդեցություններով: Տանձը հարուստ է բուսական մանրաթելերով եւ պեկտինով, որոնք ունեն մանրէասպան հատկություններ եւ նպաստում են աղիների մեջ սեփական բիֆիդոբակտերիայի աճին: Բանանը կալիումի աղբյուր է, որը անհրաժեշտ է սրտի աշխատանքի, մկանների խտության, նյարդային համակարգի գործունեության, ինչպես նաեւ նյութափոխանակության համար: Վարսակի փաթիլները բարենպաստ ազդեցություն ունեն ստամոքս-աղիքային համակարգի վրա: Վարսակի ալյուր վերականգնում է աղիների միկրոֆլորան, կանխարգելում է դիսբակտերիոզը եւ օգնում է փորկապությանը:
Նախատեսված է 6+ ամսական երեխաների համար: