Խնձորի մեջ առկա պեկտինը՝ դրական ազդեցություն է թողնում աղիքա-ստամոքսային տրակտի գործունեության վրա, նպաստում է մարսողական համակարգին: Երկաթը անհրաժեշտ է անեմիայի խանխարգելման համար: Բալը պարունակում է բազմաթիվ աղաթթթուներ եւ պետին նյութեր հակաբորբոքային ազդեցություններով: Դեղձի մեջ շատ կալիում է, պարունակում ուստի այն ամրացնում է սիրտը, բարելավում է արյան կազմը եւ կարգավորում է սրտի ռիթմը: Դեղձ վերացնում է փորկապությունը, օգնում մարսել ծանր կերակուրը: Վարսակի փաթիլները բարենպաստ ազդեցություն ունեն ստամոքս-աղիքային համակարգի վրա: Վարսակի ալյուր վերականգնում է աղիների միկրոֆլորան, կանխարգելում է դիսբակտերիոզը եւ օգնում է փորկապությանը:
Նախատեսված է 6+ ամսական երեխաների համար