Առանց շաքար. բուրավետիչների, կոնսերվանտների, ներկանյութերի:
Մենք ընտրում ենք բնական մրգեր եւ հատապտուղներ, մանրակրկիտ տեսակավորում եւ լվանալում: Մրգերի եւ հատապտուղներից բնական հյութեր եւ պյուրեներ ենք պատրաստում: Խառնելով տարբեր մրգերի և հատապտուղների հյութերն ու խյուսերը մի զանգվածի մեջ զգուշորեն առանձնացնելով ջուրը: Ձևավորվում ենք մրգային զանգված՝ բարակ շորտերով: Չորացնում ենք ցածր ջերմաստիճանի տակ որպեսզի պահպանվի մրգերի բոլոր օգտակար նյութերը: Կտրատում ենք փոքր մասերի, որպեսզի չկպչեն իրար: Մենք փաթեթավորվում ենք անթափանց փաթեթավորմամբ` ավելի լավ պահպանելու պտուղի օգուտները: